Karaktärer - Distrikt 2

District 2 - Stone Quarries/Weapons
 

Katana Senshi

Ålder: 15

Betyg: 10

De asiatiska rötterna och det docklika ansiktet gör Katana till en av publikens favoriter. Slank, vig, smidig och intelligent. Väldigt målmedveten och självsäker. Hon har alla egenskaper som krävs för att vinna. Något som dock kan vara till hennes nackdel är hennes långa, turkosblå hår som ofta är uppsatt i två tofsar. Det är inte speciellt diskret om vi säger så... Hon uppfattas även lätt som arrogant och slingrar sig ofta ur situationer då hon inte har något större intresse av att skaffa sig vänner i Spelen. Katana är en svår person att förstå sig på, men lyckas du komma nära henne är hon troligtvis en av de mest lojala vännerna du någonsin kommer ha.

 

Fakta om namnet:

En katana är ett japansk svärd som ofta förknippas med samurajer eller ninjas. 

Senshi är japanska för "krigare". 

 

Tank Rhyolite

Ålder: 16

Betyg: 9

Tank har utan tvekan oddsen på sin sida. Eftersom han växt upp i ett karriärsdistrikt är väldigt vältränad. Han är dessutom ovanligt lång. De grå ögonen står som en skarpt kontrast till det kolsvarta håret och känns ofta kalla och obehagliga. Hans humör svänger snabbt och folk är inte gärna ivägen när han får ett utbrott.

 

Fakta om namnet:

Ordet "tank" är engelska för "stridsvagn". 

Rhyolite är en vulkanisk sten.

 

 

 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

amethystjewel.blogg.se

Min Hunger Games-Fanfiction som jag skrivit på under mer än ett års tid(!) Den fanns tidigare på en webbsida, där jag tyvärr var tvungen att ta bort den pga våldsamt innehåll. Har fått redigera den rejält för att ens få lägga ut den i bloggen, just so you know ^^'

RSS 2.0